Torbe za jesen: Ovdje pogledajte 10 najljepših iz H&M-a!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 30.08.2016.

562

Od sada već opjevane boje burgundije do krokodilskog efekta - udarni jesenski trendovi žive u novoj kolekciji H&M-ovih torbi

Strpljivo i predano slažemo veliku H&M-ovu modnu sliku nadolazeće sezone. Svaki tjedan po jedan djelić, u prošloj epizodi balerinke, u ovoj - torbe! I dobar dio velike karte high-street trendova za jesen 2016. otkriva se pred našim i vašim očima.

Torba je jedan od ključeva dobrog stila; uz onu primarnu, funkcionalnu ulogu, njen estetski veo svaku će kombinaciju transformirati u nešto posebno, a uz malo mašte i hazarderskog pristupa - učiniti neponovljivom.

H&M nas je već na prvi pogled osvojio profinjenom paletom boja, smještenom između superpopualrne boje burgundije i neprikosnovene crne. Negdje između su i drugi popularni jesenski tonovi poput tamnozelene, svih mogućih nijansi smeđe, brončane i puderastoružičaste. Za dašak čistog glamura zadužen je krokodilski efekt, koji krasi nekoliko modela iz nove kolekcije.

10 (po)najboljih iz prvog dijela jesensko-zimske kolekcije švedskog high-street velikana škicnite u galeriji fotografija. Cijene su, kao što ćete vidjeti, tipične h&movske, pa u tom odjeljku naše priče nećete doživjeti neugodna iznenađenja!


VIŠE O TEMAMAtorbeH&Mtorbicekožne torbehobo torbeshopper torbetorber za izlasketorbe za posaoboja burgundija
Povezano