Jelena Veljača vs. Bojana Gregorić vs. Nevena Rendeli

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2016.

17

Jelena Veljača, Bojana Gregorić i Nevena Rendeli | Foto: John Pavlish

Jelena Veljača, Bojana Gregorić i Nevena Rendeli | Foto: John Pavlish

Čarima draguljarnice Malalan nisu odoljela ni brojna poznata imena, a u prvom planu bile su Jelena Veljača, Nevena Rendeli i Bojana Gregorić Vejzović

Jučer je u Ban centru u društvu prijatelja, medija i klijenata svečano otvorena draguljarnica Malalan, koja je grad Zagreb učinila jedinstvenom adresom luksuza i ljepote na kojoj stanuju najeminentnija imena iz svijeta nakita i satova. Kroz magičnu Malalan večer posvećenu luksuznim brandovima proveo nas je bračni par Bojana i Enes Vejzović, dok su gosti uživali u čarobnim zvucima glazbenice Vande Winter. Čarima draguljarnice Malalan nisu odoljela ni brojna poznata imena, a uz već spomenutu Bojanu Gregorić, najveću pažnju su privukle Jelena Veljača i Nevena Rendeli, koje su zablistale u ženstvenim večernjim izdanjima.
Malalan bajka, nazvana po obiteljskom imenu, započinje davne 1949. godine u Italiji. Od tada do danas, dugi niz godina, obitelj Malalan zajedno sa svojim zaposlenicima, partnerima i prijateljima gradi svijet luksuza. Zahvaljujući draguljarnici Malalan od večeras u Hrvatskoj možemo uživati u velikim imenima iz svijeta luksuza: Bulgari nakitu i satovima, nakitu Pomellato, Pasquale Bruni, Dodo i Marco Bicego, Mikimoto biserima, Breitling satovima te u luksuznoj kolekciji nakita Malalan upotpunjenoj dijamantima Malalan.

VIŠE O TEMAMANevena RendeliJelena Veljačadraguljarnica MalalanBojana Gregorić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se