Jelena Veljača odlazi u Cannes u kreaciji Roberta Severa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.04.2014.

68

Jelena Veljača i Robert Sever

Jelena Veljača i Robert Sever

Jelena Veljača će u organizaciji službenog partnera 67. filmskog festivala u Cannesu, Chivas Regala, zablistati na crvenom tepihu i to u kreaciji Roberta Severa

Jelena Veljača uskoro će se pridružiti slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu, zablistati na crvenom tepihu i postati dio najglamuroznijih Chivasovih zabava.
Jelena i Robert

Jelena i Robert

Riječ je o već tradicionalnoj suradnji Chivasa, kao službenog partnera festivala u Cannesu, i brojnih poznatih lica hrvatske glumačke scene koja su kao gosti ovog prestižnog svjetskog branda uživali u 'zvjezdanom' iskustvu filmskog festivala u Cannesu.

"Jedva čekam to i sama doživjeti!"

Veljača se tako pridružuje dosadašnjim Chivasovim ambasadorima Frani Lasiću, Amaru Bukviću, Doris Pinčić, Filipu Juričiću i Leoni Paraminski kojima je Chivas osigurao pravi VIP tretman.

"Veoma sam sretna što ću biti dio jednog od najvećih filmskih događaja godine. Uistinu je čast biti Chivasov gost i doživjeti glamurozno iskustvo koje ovaj svjetski poznati brand osigurava. Moji su kolege bili oduševljeni pravim 'zvjezdanim' tretmanom i sadržajima koje im je Chivas osigurao tijekom cijeloga boravka u Cannesu i jedva čekam to i sama doživjeti", istaknula je Jelena Veljača kojoj će jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Robert Sever, posebno za tu priliku dizajnirati haljinu.

Jelena je spremna za Cannes

Jelena je spremna za Cannes

"Cannes je nešto posebno. On je sinonim za prestiž, luksuz i odiše glamurom kao malo koji svjetski festival. Za crveni tepih odlučili smo Jeleni dizajnirati posebnu couture haljinu, baš kakva i treba biti za ovu priliku", zaključio je Sever.

VIŠE O TEMAMAJelena VeljačaRobert SeverChivas RegalCannes Film Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se