Jelena Rozga zasjala u bijelom i otkrila tajnu svoje boje kose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.06.2015.

285

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Zelena oaza imanja Marincel poslužila je kao idealna kulisa za predstavljanje Jelene Rozge kao regionalne ambasadorice boja za kosu Garnier Color Naturals

U društvu medija, prijatelja i suradnika, Jelena Rozga je podijelila dojmove s trodnevnog snimanja u Pragu kao i brojne anegdote i zanimljivosti, te se tom prigodom osvrnula i na važnost koju ova uloga ima za nju, jer upravo Garnier proizvodi za kosu su oni koje Jelena i sama koristi dugi niz godina.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

"Sretna sam jer sam u Garnier Color Naturals boji za kosu pronašla svog idealnog saveznika za održavanje plave boje kose koja je moj dugogodišnji zaštitni znak. Često dobivam upite od brojnih žena diljem regije kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose i sada  sa svima konačno mogu podijeliti svoju tajnu – Garnier Color Naturals i nijansa 111 moj su odabir već dugi niz godina. Biti dio jedne ovakve priče uistinu je poseban osjećaj i jedinstveno iskustvo", izjavila je Jelena.

Ivana Mišerić i Jelena Rozga

Ivana Mišerić i Jelena Rozga

Jelena Rozga regionalna je ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals i to u 9 zemalja istočne Europe, a službena kampanja diljem regije krenut će 12.06.2015. Pepeljasto plava boja kose Jelenin je dugogodišnji zaštitni znak, a upravo ta nijansa 111 Garniera Color Naturals najprodavanija je u cijeloj regiji.

Baš poput prave Garnier žene, Jelena se predstavila u tri izdanja, klasičnom, elegantno i večernjem, naglasivši kako je upravo kosa najljepši ukras svake žene.


VIŠE O TEMAMAJelena RozgaGarnier
Povezano