Jelena Rozga u chic izdanju, što kažete na cipele i torbicu?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.09.2022.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Sinoćnju reviju hrvatskog modnog dvojca Klisab u Hali Zagreb nije propustila ni Jelena Rozga, koja je za ovu prugodu uskočila u crno od glave do pete

Sinoć je u Hali Zagreb domaći modni brend KLISAB održao svoju prvu samostalnu modnu reviju, predstavivši pritom kolekciju FALLFALL6. Riječ je o kolekciji kojom su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, uz nove kreacije za žene, prvi put predstavili i liniju muške odjeće.

Ovaj poseban modni događaj, na kojem je sve, od lokacije, ambijenta, glazbe, modela i energije apsolutno savršeno funkcioniralo, svojim su prisustvom uveličali i brojni uzvanici iz društvenog života, ali i dugogodišnji obožavatelji i ambasadori brenda KLISAB. Najviše je pažnje na eventu privukla jedna od najvećih domaćih glazbenih zvijezda, Jelena Rozga, koja se za ovu rujansku prigodu odlučila za bezvrmensku modnu formulu - crna od glave do pete!

Uz prekrasnu crnu haljinu, Jelena se odlučila za ženstvene crne cipele s potpeticom, dok je crni styling malo 'razbila' chic torbicom u tamnozelenom izdanju. Sami prosudite je li pogodila s ovim stylingom!


VIŠE O TEMAMAJelena RozgaKlisab
Povezano