Jelena Rozga u komadima iz nove H&M kolekcije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.12.2021.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Kolekciju H&M-a je među prvima isprobala jedna od naših najpoznatijih pjevačica, ali i velika ljubiteljica mode - Jelena Rozga

Sinoć je u galeriji LEXART Skladište kulture, u izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža uz prisustvo medija i ljubitelja mode, H&M predstavio Innovation Circular Design Story: slavlje mode, koja kao nezaustavljiva sila donosi ne samo radost nego i demonstraciju snažnog potencijala "cirkularnih modnih strategija".

Svaki odjevni predmet  u kolekciji proispituje vizualne stereotipe koje vezujemo uz održivu modu, donoseći  blistavi duh visoke mode i osjećaj mladenačke snage i optimizma.

Kolekcija – koja obuhvaća žensku, mušku odjeću i modne dodatke – rezultat je suradnje stilista Ib Kamare, koji je osim stilizirao kampanju, kao kreativni savjetnik na samoj kolekciji usko surađivao s dizajnerskim timom H&M-a.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Vizualni concept samog postava osmislila je suvremena umjetnica Ivana Mrčela, koja je povodom ove nesvakidašnje  izložbe rekla kako umjetničko djelo na neki način postaje kabinom za isprobavanje odjeće te iščekuje svoje posjetitelje koji će ulaziti u instalaciju i naći se u interakciji s radom.

Kolekciju je među prvima isprobala jedna od naših najpoznatijih pjevačica, ali i velika ljubiteljica mode - Jelena Rozga. Sami prosudite kako joj stoje novi H&M-ovi komadi.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Kolekcija će inače biti dostupna od 9. prosinca.


VIŠE O TEMAMAJelena RozgaH&MInnovation Circular Design Story
Povezano