Jelena Rozga rasplesat će Dubrovčane početkom svibnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.04.2022.

0

Arhivska fotografija. Foto: Petar Vilović

Arhivska fotografija. Foto: Petar Vilović

U Culture Club Revelin u Dubrovniku sedmog svibnja stiže jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda, 'Kraljica estrade' - Jelena Rozga

Za kraj zimske i početak (pro)ljetne sezone, u goste Dubrovčanima dolazi kraljica estrade Jelena Rozga, koju je publika po cijeloj regiji zahvaljujući zaraznim hitovima odmah pri početku solo karijere zavoljela. Svoj nastup održat će sedmog svibnja ove godine u Culture Clubu Revelin u Dubrovniku.

Jelena Rozga svoju je glazbenu karijeru započela 1996. s grupom Magazin, a 2006. godine starta njena solo karijera.

Njezina pjesma "Bižuterija" postala je veliki hit nakon premijere na "Festivalu zabavne glazbe Split" 2010. Te iste godine nominirana je za nagradu "Porin", i to u kategoriji za Hit godine za pjesmu "Bižuterija". Jelena Rozga osvojila je "Porin" te snimila još jednu uspješnicu sa zaprešićkom reperskom skupinom "Connect" pod nazivom "Dalmatinka" koja je postala veliki ljetni hit. 2011. nastupa na "Splitskom festivalu" sa skladbom "Razmažena" koja je po glasovima gledatelja osvojila prvo mjesto te joj osigurala još jedan Grand prix. Nakon toga slijedi veliki hitovi: "Solo igačica", "Dobitna kombinacija", "Nirvana"... a sve ostalo je povijest!

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u uredu Culture Cluba Revelin (Vukovarska 30).


VIŠE O TEMAMACulture Club RevelinJelena Rozga
Povezano