Jelena Rozga prekrasnom večernjom haljinom očarala sve oko sebe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.12.2018.

9

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Najveću pažnju na blagdanskoj večeri Ivana Alduka privukla je Jelena Rozga, koja je zasjala u pravom damskom zimskom izdanju

Gala blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka svake godine postaje epicentar okupljanja svih ambasadorica brenda, suradnika i modnih novinara, urednika koji se vrlo rado odazovu druženju. Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado isčekuje zbog posebne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja. Hotel Esplanade otvoren prije više od 90 godina i restoran Zinfandel`s poslužili su kao najbolja moguća kulisa, svojom estetikom i kvalitetom ovoj posebnoj večeri su pružili poseban gala efekt koji je započeo pićem dobrodošlice, a nastavio se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od 18m dužine.
"Postići wow efekt je uvijek moja osobna želja jer uživam u nečemu novome i još neviđenome, stoga smo ove godine u suradnji s cvjetnom galerijom RL osmisli čak 50m2 magično ukrašenog stola u crno-srerbnom tonu za 44 posebna gosta. Zanimljiva je informacija da je dekoracija dostavljena u čak dva velika kombija a slagala se je više od deset sati", nadodao je Ivan.
Jelena Rozga

Jelena Rozga

Najveću pažnju na eventu privukla je Jelena Rozga, koja je zasjala u pravom damskom zimskom izdanju, u očaravajućoj večernjoj haljini u sofisticiranoj nijansi.

VIŠE O TEMAMAJelena Rozgavečernje haljineIvan Alduk
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se