Jelena Rozga lansirala novi hit, pogledajte i poslušajte!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.11.2022.

0

Foto: Ivana Dobrovoljec

Foto: Ivana Dobrovoljec

Danas je, točno u 12 sati na svom YouTube kanalu Jelena Rozga predstavila spot za svoj novi singl 'Samo se ljubit’ isplati'

Pjesma koja inspirira pozitivnom energijom nastala je u „kreativnoj radionici“ Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja upravo ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrijednošću u životu.

Za spot koji odiše toplinom zaslužna je videoprodukcija „Sestrice“. Nježnom sjetom nekih lijepih trenutaka koji su za nama, ali i nagovještajem svega lijepoga što nas očekuje, izmjenjuju se svi oni mali, ali vrijedni trenuci koji čine život, kroz vrlo osobni prikaz Jelene kao djevojčice, kao mlade žene i ove sad, zrele Jelene, koja je uvijek čekala samo jednog.

"Samo se ljubit’ isplati" atmosferom nas vraća na same početke Jeleninog glazbenog puta, što je u kontekstu karijere koja sada traje već punih dvadeset i sedam godina i kulminira najavljenom regionalnom turnejom, za pjevačicu vrlo emotivno iskustvo."Iznimno sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako s ljudima koji pišu pjesme moje duše, tako i s onima koji te pjesme sa mnom pjevaju, mojom  publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da riječi 'Sve proleti, samo se ljubit’ isplati' danas mogu pjevati bez 'fige u džepu'. To pjevam, to mislim i tako živim", rekla nam je jedna od najvećih regionalnih glazbena zvijezda.

Jelena uskoro kreće i na veliku regionalnu turneju. Počinje 17. prosinca u već gotovo rasprodanoj zagrebačkoj Areni, nakon čega 11. veljače slijedi koncert u Spaladium areni.


VIŠE O TEMAMAJelena Rozga
Povezano