Jelena Rozga ima novi hit, pogledajte i poslušajte 'Moje proljeće'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.01.2019.

104

Jelena Rozga | Foto: Petar Vilović

Jelena Rozga | Foto: Petar Vilović

Nova pjesma Jelene Rozge, 'Moje proljeće', donosi emociju koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Poslušajte i sami kako zvuči!

Emotivan tekst i glazba koji dopiru do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti novi standard kada su balade u pitanju.
Spot prikazuje kako je ova pjesma utjecala na Jelenu. U ekranizaciji "Mog proljeća" preplavljena je emocijama i tako vjerno prenosi vlastite osjećaje na publiku da vas njeno izvođenje pjesme tjera da je preslušavate iznova i iznova.
"Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma poseduje vas, jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene" - izjavila je Jelena.Ove Jelenine riječi jasno možemo osjetiti slušajući pjesmu, a prvo i premijerno izvođenje pjesme uživo, publika može pratiti večeras u Štark Areni, na glazbenoj manifestaciji pod nazivom "Music Academy Awards" u Beogradu. Nakon ovako jakih poruka možemo samo zamisliti kako će Jelena doprijeti do srca publike koja se nalazi na licu mjesta  kako se najavljuje, ovog velikog spektakla.

VIŠE O TEMAMAJelena Rozga
Povezano