Jelena Rozga ima novi hit i spot, poslušajte 'Od čega sam ja'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.03.2024.

0

Foto: Nemanja Novaković

Foto: Nemanja Novaković

Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pjesmu 'Od čega sam ja'. Pjesma je nastala kao plod umjetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića.

Upravo Ivan Huljić potpisuje tekst i glazbu pjesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi. Budući da si Jelena Rozga i u karijeri i u životu dopušta biti i hrabra i ranjiva, pjesma "Od čega sam ja" savršeno se uklapa u takvu "životnu filozofiju", što ne čudi s obzirom na to da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina suradnje i prijateljstva kroz koje su se zasigurno dobro upoznali. Ovom suradnjom i njihov odnos je dobio jednu novu dimenziju.

"Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, „poznaješ u dušu“ i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji...", uzbuđena je Jelena.

Spot za pjesmu "Od čega sam ja" potpisuje redatelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju "Minut srca mog". Pogledajte i poslušajte:
VIŠE O TEMAMAJelena RozgaIvan Huljić
Povezano