Jedna od ovih 15 djevojaka bit će nova Miss Universe Hrvatske

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.07.2021.

0

Izbor ljepote Miss Universe Hrvatske održat će se 14. srpnja 2021. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a za titulu najljepše natjecati će se 15 finalistica

Za vrijeme boravka u Zagrebu djevojke su smještene u luksuznom hotelu Esplanade, a posljednji dani su im ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih haljina Bariba, kupaćih kostima Pletix, Baldininijevih cipela i KiK Textilien dnevne odjeće.

U nedjelju su djevojke otputovale u Pulu, a u hotelu Park Plaza Histria odradile su snimanja te prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Zvonimira Ferine i uvježbavanje koreografije za finale izbora. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Beauty Studija MZ – Maje Zatezalo u suradnji s Bipom i Aura kozmetikom te stilisti Hair Studio iz Pule koji će za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno prati kamera Marka Uzelca, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

Djevojkama se na pripremama pridružila i Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske 2020.  Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Mirna predati krunu Zlatarne Dodić saznat ćemo u srijedu.

Finalistice su Matea Babić (25, Zagreb), Vanja Beronja (26, Vukovar), Ozana Franović (21, Split), Ivona Gradečak (20, Ivankovo), Patricia Imbrišić (20, Đurđevac), Ora Antonia Ivanišević (20, Dubrovnik), Mihaela Jankavić (20, Stara Gradiška), Magdalena Jurič (20, Zadar), Klara Kokić (23, Zadar), Stella Lalić (24, Varaždin), Maja Lončarević (21, Rab), Lorena Mustać (22, Privlaka), Anamarija Radulić (20, Zadar), Elena Šimac (19, Zagreb) i Doris Torić (21, Zagreb).


VIŠE O TEMAMAMiss Universeizbori ljepote
Povezano