Jedan stvarno neodoljiv kaput pronašli smo u Mangu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.09.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Kaki nijansa zelene predvodi paletu najtraženijih boja sezona, a najbolje od sebe daje na ovom prekrasnom kaputu koji je jedna od perjanica Mangove kolekcije za jesen/zimu 2022.

Nakon što nam je stigla kalendarski, jesen se polako i klimatološki uvlači u naše živote, diktirajući 'novi modni poredak' u našim ormarima. U toj novosezonskoj hijerarhiji na samom su vrhu kaputi; riječ je o pravoj modnoj investiciji koja će odrediti doživljaj duge jesensko-zimske sezone. Vrijedi uloviti dobar kaput koji će dati karakter svim našim kombinacijama za hladne dane, a mi smo 'čeprkajući' po listama bestselera jedan izvrstan model detektirali na Mangovom popisu najtraženijih komada u rujnu.
Tamo sve bolje kotira jedan prekrasan model u boji koja predvodi listu najvećih trendova sezone. Zelenoj. I to onoj njenoj vojničkoj, kaki nijansi, koja je sve traženija, ali i sve vidljivija na ulicama naših gradova.
Ovaj vuneni kaput s dvostrukim kopčanjem ukrižanog ravnog dizajna dio je Mangove 'Committed' kolekcije, u znaku je ovratnika V izreza s reverima, a dobra vijest je da je dostupan i u plus size veličinama.

Mango

Mango

I cijena je korektna - za ovaj upečatljivi komad treba izdvojiti 699,90 kuna. Dakle, sviđa li se i vama?

VIŠE O TEMAMAkaputiMangovuneni kaputiženski kaputizelena boja
Povezano