Je li ova Zagrepčanka pogodila s haljinom i sandalama?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 21.08.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Snažna doza inspiracija za outfite koje ćemo nositi sve do prvih hladnijih jesenskih dana stigla nam je s uzavrele kolovške špice

Temperature su još uvijek iznad trideset, od ljeta se ne mislimo tek tako odvojiti! Jesen možda jeste kalendarski sve bliža, ali pred nama je jedan dobar 'komad' klimatološkog ljeta, a to na jeziku mode znači produljenu vladavinu prozračnih haljina i laganih sadala.
Ona snažna doza inspiracija za outfite koje ćemo nositi sve do prvih hladnijih jesenskih dana stigla nam je s uzavrele kolovške špice koja je na savršen način stavila 'točku na i' društveno neobičnom, ali pored svega dugom i toplom ljetu.
Za jednu iznimno ženstvenu dnevnu kombinaciju u kojoj su visoke temperature kudikamo ugodnije pobrinula se ova zagrebačka ljepotica. Špicom se prošetala u prekrasnoj haljini u trendovskoj nijansi ženstvene ružičaste boje; haljini koja se pokazala kao savršen izbor u kombinaciji s efektnim sandalama zlatnog sjaja na platofrmu.

Je li ova kolovoška kombinacija pogodak ili ne, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAhaljinesandalestreet styleZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se