Je li Mia Dimšić pogodila s haljinom i čizmama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.03.2022.

0

Foto: Bojan Zibar i Mario Poje

Foto: Bojan Zibar i Mario Poje

Na trećoj dodjeli Top.HR Music Awardsa, koja se sinoć održala u zagrebačkom klubu Mint club & more, ulovili smo i savršeno skockanu Miu Dimšić

U zagrebačkom klubu Mint club & more sinoć je održana treća dodjela nagrada Top.HR Music Awards koju organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a na kojoj su nagrađeni najuspješniji glazbenici u protekloj godini. Nagrade su se dodijelile u 11 kategorija prema preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, koji uključuju više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, prema fizičkoj prodaji te prema podacima o digitalnoj prodaji na glazbenim streaming servisima. Nagradu za pjesmu godine dobio je Gibonni (s pjesmom "Kiša (Z'naab)").

Između ostalih, na pozornici je zasjala i Mia Dimšić, hrvatska predstavnica na pjesmi Eurovizije 2022., koja se za ovu prigodu odlučila za oproban, nepogrešiv modni recept - crnu od glave do pete.

Ženstvenu haljinu s romantičnim detaljima Mia je uskladila sa zavodljivim crnim čizmama iznad koljena, bez pretjerivanja i suvišnih modnih dodataka. Sami prosudite je li pogodila s ovim stylingom!


VIŠE O TEMAMAMia DimšićTop.HR Music AwardsMint club & more
Povezano