Je li Maja Šuput pogodila s haljinom i gležnjačama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.12.2023.

0

Foto: Bojan Zibar i Borna Hržina

Foto: Bojan Zibar i Borna Hržina

U Arena Centru ponovno je otvoreno preuređeno Swarovski Wonderlux prodajno mjesto, a otvorenje nije propustila ni Maja Šuput, koja se odlučila za crnu od glave do pete

U Arena Centru ponovno je otvoreno preuređeno Swarovski Wonderlux prodajno mjesto koje mami estetikom i predivnim komadima nakita. Ovim preuređenjem Swarovski je svom dućanu dao potpuno novo ruho. Uređenju dućana oduvijek se davala velika pažnja jer je želja Swarovskog svojim kupcima pružiti posebno iskustvo tijekom posjeta prodajnom mjestu.

Tako su, prije nekoliko godina, sve dućane pretvorili u kristalne šume u kojima su posjetitelji mogli uživati u arhitektonskom kristalnom čudu. Stoga ne čudi kako su i ovoga puta uređenju dućana dali veliku pažnju. Svaki detalj pomno je promišljen, a predivna, nježno plava boja daje dodatan osjećaj luksuza i magije.

Maja Šuput u društvu Marka Grubnića

Maja Šuput u društvu Marka Grubnića

Otvorenju su prisustvovale i brojne poznate osobe, među njima smo ulovili i Maju Šuput, koja se pojavila u društvu Marka Grubnića. I Maja ove zime igra na nepogrešivi modni recept - crnu od glave do pete, a vi samo prosudite je li pogodila s haljinom i gležnjačama!


VIŠE O TEMAMAMaja ŠuputSwarovskiArena CentarMarko Grubnić
Povezano