Je li Iva Šarić pogodila s hlačama i čizmama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.02.2023.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Predstavljanje nove Izipizi kolekcije 'Daydream' u zagrebačkoj galeriji Šira nije propustila ni atraktivna Iva Šarić, koja se pojavila u zanimljivoj kombinaciji

Sanjarenje, fenomen poznat i pod sintagmom tok svijesti trenutak je u kojem se odvajamo od trenutnih, vanjskih zadataka i dopustimo pažnji da skrene u osobniji, unutarnji smjer. Ovaj fenomen je čest u svakodnevnom životu ljudi, što pokazuje opsežna studija u kojoj su ispitanici u prosjeku čak 47% svog budnog vremena potrošili na sanjarenje. I baš kao u snu nova IZIPIZI Daydream kolekcija proljeće-ljeto 2023. vodi vas u svijet u kojem mašta vlada. Svjetlost i boja dobivaju jednu sasvim novu dimenziju, onu između sna i jave.

Nova kolekcija Daydream, predstavljena je u zagrebačkoj galeriji Šira, prvoj galeriji Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a prisustvovali su brojni poklonici ovog kultnog francuskog brenda, između ostalih i atraktivna Iva Šarić, koja se pojavila u zanimljviim čizmama i još zanimljivijim hlačama.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Je li pogodila s modnim odabirom, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAIva ŠarićIzipizi
Povezano