Je li Iva Šarić pogodila s haljinom i čizmama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2024.

0

Foto: Domagoj Karačić

Foto: Domagoj Karačić

Svi oni koji su htjeli pobjeći od gradske vreve i svakodnevnih obaveza, uputili su se na Women's Wellbeing Weekend koji nije propustila ni savršeno 'skockana' Iva Šarić

Proteklog vikenda u Splitu, u luksuznom hotelu Cvita održan je Women's Wellbeing Weekend by Abrienne, manifestacija koja slavi žensku ljepotu – unutarnju i vanjsku. Svi oni koji su htjeli pobjeći od gradske vreve i svakodnevnih obaveza, uputili su se na Women's Wellbeing Weekend, gdje ih je čekao dvodnevni program ispunjen edukativnim radionicama, wellness aktivnostima, zabavom i ugodnim druženjem.

Women's Wellbeing Weekend zaokružen je gala večerom koja se održala na predivnoj terasi hotela Cvita, koja neodoljivo podsjeća na Portofino, a mediteranski štih popratio je i jelovnik na kojem su se našle ukusne plate s pomno odabranim sirevima, vrhunski spremljena riba, kremasti rižoto s kozicama te selekcija fantastičnih deserata. Okupljene je zabavljao DJ, što je doprinijelo atmosferi, dobroj energiji i ugodnim razgovorima uz elegantno dekoriran stol kojim su dominirali crveni gerberi.

Event je privukao i poznate dame, a našu pažnju ukrao je styling Ive Šarić, koja se odlučila za nepogrešivu crnu haljinu i upečatljive čizme. Je li pogodila s ovim izdanjem, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAWomens Wellbeing WeekendIva Šarić
Povezano