Iva Šarić blista u najtraženijoj suknji sezone

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.09.2023.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Predstavljanje nove kolekcije brenda IZIPIZI u zagrebačkom Velvet Cafeu nije propustila ni Iva Šarić, koja je bijele komade uskladila sa superpopularnom traper suknjom

Baršun je inspirirao dizajnere poznatog francuskog brenda IZIPIZI da vas u sezoni jesen/zima 2023. uvedu u svoj vlastiti privatni klub u kojem će vas dočekati tople, ugodne nijanse u kombinaciji s retro, ali trendi detaljima. U Velvet Club svi su dobrodošli, a ulaznica su samo dobre vibracije.

Dobrih vibracija zasigurno nije nedostajalo ni na predstavljanju nove IZIPIZI Velvet Club kolekcije, gdje drugdje nego u Velvet Cafeu, a ljubiteljice brenda nisu krile svoje oduševljenje sofisticiranošću nove IZIPIZI kolekcije.

Među njima smo ulovili i Ivu Šarić, koja je vječni denim kombinirala s bijelom bojom te tako na pravi način povezala trendove odlazeće ljetne i nadolazeće jesenske sezone. Atraktivne bijele sandale i nepogrešivu bijelu košulju uskladila je s komadom koji u ovom prijelaznom periodu svi žele i nose - nenadmašnom traper suknjom.

Iva Šarić

Iva Šarić

e li pogodila, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAIva Šarićtraper suknjedenim suknjeIzipizi
Povezano