Je li Branka Krstulović pogodila s hlačicama i sandalama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.09.2023.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

IT predmeti domaćeg brenda Lei Lou već duže vrijeme su na brojnim wish listama pa ne čudi da njihovo predstavljanje u Zagrebu nisu propustili ni brojni poznati, a među njima smo 'ulovili' i Branku Krstulović

Zagrebačka Ilica 15 već je neko vrijeme pravi hotspot kada su u pitanju moda i vjenčanja, zahvaljujući Lei Lou dućanu naše poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović, na koji se savršeno nadogradio Le Concept by Alex i pretvorio ovu adresu u srcu metropole u 850 kvadrata čistog luksuza.

Le Concept wedding multibrand se, dakle, upravo idealno nadovezao na postojeću Lei Lou priču, koja je od ove jeseni prepuna noviteta. Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović donosi tako po prvi put capsule kolekcije za sve prilike, od divnih i mekanih jakni i čizama za nezaboravne dane na snijegu.

Ono što je posebno zanimljivo nedavno su predstavljeni komadi - Assouline knjiga i Seletti posuđa i homewarea, kao apsolutno savršeni pokloni za sve prigode. Ovi IT predmeti već su duže vrijeme na brojnim wish listama pa ne čudi da njihovo predstavljanje u Zagrebu nisu propustili ni brojni poznati, a među njima smo "ulovili" i Branku Krstulović, koja je zasjala u jednoj chic rujanskoj kombinaciji. Vrlo zanimljivu košulju uskladila je s elegantnim hlačicama i upečatljivim sandalama na vezanje, dok je look zaokružila torbom s daškom glasmura.

Je li pogodila s ovim izdanjem, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMALei Lou by Alex Dojčinovićhrvatska modaAleksandra DojčinovićBranka Krstulović
Povezano