Je li Borna Kotromanić pogodila s hlačama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.10.2020.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Otvorenje izložbe privuklo je brojne hrvatske fashionistice, a našu pažnju privukao jesenski denim styling Borne Kotromanić

Sinoć je u centru Zagreba, u Dežmanovoj ulici svečano otvorena prva pop-up izložba berlinske galerije Société koja je okupila brojne zaljubljenike suvremene umjetnosti, umjetnike i kolekcionare.
Izložbu sačinjavaju 12 pomno odabranih radova umjetnika iz cijelog svijeta: Trisha Baga, Petra Cortrighta, Kaspar Müller, Jeanette Mundt, Bunny Rogers, Timur Si-Qin, Ned Vena, Lu Yang te ju možete razgledati do nedjelje 11.listopada od 12 sati do 22 sati.
Umjetnici iz Société u svojim se radovima dotiču odnosa između kulturne proizvodnje i potrošnje, cirkulacije informacija, identiteta i kulturne povijesti u eri koja je visoko premrežena tehnologijom. Ovaj okvir postao je široko rasprostranjen na polju suvremene umjetnosti i umjetnika koji nude važne perspektive o tim pitanjima – dobivaju sve veću pažnju međunarodne publike i institucija.

Otvorenje izložbe privuklo je brojne hrvatske fashionistice, a našu pažnju privukao jesenski denim styling Borne Kotromanić, koja nam je pokazala da traper i ove jeseni ide od glave do pete. Uz malo modne hrabrosti, naravnop!

Izložba se može razgledati svaki dan uz stručno vodstvo voditelja galerije od 12 do 22 sata do nedjelje 11.listopada na adresi Dežmanova 1, a ulaz je slobodan.

VIŠE O TEMAMABorna Kotromanić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se