Jasno je zašto je ova Mango haljina mnogima doslovno neodoljiva

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.08.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Haljina u trendovskom bjeličastom izdanju s romantičnim točkicama i ženstvenim volanima jedan je od najpoželjnijih komada u Mangovim trgovinama u kolovozu

Ljeto nam se vratilo, mnogi su kopno zamijenili morem, ali lov na dobre modne komade traje i u vrućem kolovozu. Haljine su i dalje među najtraženijim komadima, a Mango je nedavno svoju ponudu obogatio impresivnim nizom modela koji zbilja oduzimaju dah.

Među njima je i jedna po svemu posebna haljina kojoj je teško odoljeti, a to je i razlog zašto se nalazi u najužem krugu najprodavanijih komada ovog popularnog brenda u kolovozu. Zvijezda je liste bestselera, a sami ćete shvatiti zašto.

Mango

Mango

Očaravajuća haljina u trendovskom bjeličastom izdanju spaja još dva velika trenda, romantične točkice, uzorak koji je gotovo uvijek popularan, te ženstvene volane. Ova haljina dugog prilagođenog dizajna u znaku je kratkih rukava, otvorenih ramena i tankih bretela, a upotpunjena je izrezom straga, otvorom na prednjem dijelu i nabranim detaljima.

Foto: Mango

Foto: Mango

Poseban komad prati i posebna cijena, za ovaj hit treba izdvojiti 99,99 eura (753,37 kn). Vrijedi li toliko, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAhaljineMangohaljine s volanimahaljine s točkicama
Povezano