Japanke za ljeto 2018: 15 prijedloga, 15 vrućih boja!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.05.2018.

64

Danas je gotovo nemoguće pronaći nekoga tko ne posjeduje par trendi japanki, a ovog proljeća pozivamo vas da se razveselite otkačenim i ludim bojama

S Havaianasom percepcija vrijednosti branda nije u ekskluzivnosti već u inkluzivnosti - jednostavno ih morate imati! Havaianasice su simbol neformalnog, pozitivnog, inovativnog i zabavnog životnog stila. Moderan izgled i odlična kvaliteta ujedinjeni s udobnošću te srećom i slobodom za stopala glavne su karakteristike Havaianasa koji slovi za najveći i najpoznatiji brand u svijetu japanki. Danas je gotovo nemoguće pronaći nekoga tko ne posjeduje par trendi japanki, a ovog proljeća pozivamo vas da se razveselite otkačenim i ludim bojama te neodoljivim modelima.

Havaianas Slim neodoljiva je linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru. U ovoj verziji Havaianasice dolaze u paleti boja koja će zadovoljiti ukuse mnogih ljubitelja ovog branda.

Havaianas Slim u najtraženijim bojama ljeta

Havaianas Slim u najtraženijim bojama ljeta

Linija japanki Havaianas Slim zadržala je sve napredne karakteristike koje krase brand Havaianas: izrazito su udobne, a zahvaljujući kvalitetnoj izradi od otporne gume, vaše omiljene Havaianasice se neće klizati te će vašu nogu držati stabilnom. Zaboravite na japanke užarene od sunca te ih bezbrižno ostavite na plaži budući da se zbog posebnog materijala ne zagrijavaju i ne povećavaju na suncu, nego zadržavaju svoj početni oblik. Uz Havaianas vaša će se stopala osjećati slobodno i bezbrižno jer ova otporna guma 'odbija' neugodne mirise.


VIŠE O TEMAMAHavaianasjapankeHavaianas Slim
Povezano