Izvan terena je stajliš! Što kažete na modno izdanje Donne Vekić?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.11.2019.

0

Foto: Goran Perešin

Foto: Goran Perešin

Mlada, talentirana i zgodna tenisačica, u zagrebačkoj Esplanadi podijelila je svoja razmišljanja s mnoštvom novinara

Nasmijana i prepuna dojmova, perspektivna tenisačica Donna Vekić, u zagrebačkoj je Esplanadi, pred mnoštvom novinara, podijelila svoja razmišljanja i ciljeve.
Iza Donne je veoma uspješna sportska godina, a ona je već spremna za nova dostignuća. Ovu je završila kao 19. tenisačica svijeta.
"Zadovoljna sam sezonom 2019., iako posebno žalim za nekim turnirima kao što je prerani završetak na Wimbledonu. Dobro sam se odmorila i od ponedjeljka započinjem s pripremama za sezonu 2020. moram priznati da sam svjesna svojih kvaliteta ali i kvaliteta tima s kojim surađujem jer mi daju ogromno samopouzdanje. Također, zahvalna sam svim ljudima koji me prate i pružaju mi podršku, bilo na stadionima, preko društvenih mreža ili malih ekrana. Hvala svima!"

Donna Vekić

Donna Vekić

Donnina velika želja je ući u TOP 10 jer i sama za sebe kaže kako si uvijek diže ljestvicu i ne odustaje od predanog truda i rada.

Foto: Goran Perešin

Foto: Goran Perešin

Napredak je posebno vidljiv pod vodstvom trenera Torbena Beltza, s kojim Donna radi dvije godine. Inače, Beltz je ove godine među kandidatima za najboljeg teniskog trenera godine.

VIŠE O TEMAMADonna Vekić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se