Izložba Ines Zrnc Gregorine u Galeriji ULUPUH

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2021.

0

Foto: ULUPUH

Foto: ULUPUH

Sve do 29. travnja u Galeriji ULUPUH (Ilica 13/1.kat, Zagreb) možete pogledati izložbu 'Feelings' modne dizajnerice Ines Zrnc Gregorine

Modna dizajnerica, kostimografkinja, make-up artistica te konceptualna umjetnica Ines Zrnc Gregorina članica je ULUPUH-a i HZSU-a. Tijekom modne karijere osvojila je brojne nagrade za modne kolekcije na hrvatskim i inozemnim revijama. Radove izlaže na brojnim izložbama. U modi joj je specijalnost recikliranje stare odjeće, materijala i predmeta i stvaranje novih modnih, umjetničkih i funkcionalnih predmeta i odjeće. Pokrenula brand Vintage Picnic u sklopu kojeg reciklira odjeću. Kao kostimografkinja radila na nekoliko igranih filmova, TV serijama domaće i strane (HBO) produkcije, kazališnim predstavama, te brojnim glazbenim i reklamnim spotovima.
Film ‘Uzimam’, koji su u potpunosti napravili Ines Zrnc Gregorina i Petar Varat (s autorskom glazbom Ivana Beuca) prikazan je na Pula Film Festivalu 2019 nakon čega je pozvan kao jedini hrvatski film na međunarodni filmski festival u Braunschwigu, Njemačka.
"Izložba multimedijalne umjetnice mlađe generacije INES ZRNC GREGORINE i njenog suradnika i koautora izložbe Petra Varata, fotografa i videografa, propituje snagu umjetnosti i osjećaja kroz različite medije, stavlja u korelacije ljubav, ljepotu, strahove, ego i borbu protiv prenaglašenog ega ispreplićući lijepo i nelijepo, stvarajući svojevrsnu “ljepotu” ružnoće, parafrazirajući svakodnevno i nekonvencionalno te kontekstualizirajući sve naše svjesne i podsvjesne unutarnje borbe, strahove i osjećaje", stoji između ostalog u predgovoru Ivane Bakal.

Posjetitelji će moći razgledati izložbu do 29. travnja u Galeriji ULUPUH, Ilica 13/1.kat, Zagreb, radnim danom od 10 do 17 sati i subotom od 10 do 13 sati. Nedjeljom i praznikom Galerija je zatvorena. Ulaz je slobodan.

VIŠE O TEMAMAInes Zrnc Gregorinaizložbe u Zagrebu modne izložbeULUPUH
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se