Izložba fotografija Ante Magzana u okviru 9. Modnog ormara

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.11.2014.

0

Kreacija Damira Begovića | Foto: Anto Magzan

Izložba Ante Magzana moći će se pogledati do 18. studenog, radnim danim od 10 do 17 sati, subotom od 10 do 13 sati

Kreacija Damira Begovića | Foto: Anto Magzan

U okviru ovogodišnjeg, 9. po redu Modnog ormara, u Galeriji ULUPUH (Tkalčićeva 14) Zagrebu, u utorak 11. studenog u 19 sati otvara se izložba fotografija Ante Magzana pod nazivom "Experiment".
"Anto Magzan otpočetka je sebi postavio visoke zahtjeve u mediju fotografije. Otpočetka radi i za dnevni tisak, ali to nije uzdrmalo njegovu čvrstu odluku da nikad ne napusti istraživačku zonu. Nije to učinio ni sada kad nam se na Modnom ormaru TTF-a u Galeriji ULUPUH predstavio "u boji" (…) . Modnim licima upravo boja potencira pripadnost miljeu čiji se pravi portret  upravo i oblikuje artiziranjem-šminkom i ukrasima... Kod "portreta odjeće" lice se povlači u drugi plan, ali ne gubi svoju ulogu u podjeli identiteta", kaže između ostalog Ana Lendvaj u predgovoru.
Modni ormar je projekt Tekstilno-tehnološkog fakulteta (TTF) Sveučilišta u Zagrebu koji promovira dizajn budućih dizajnera kao strukovno natjecanje studenata TTF-a. Ovo danas već prepoznatljivo modno događanje pruža priliku mladim dizajnerima da se predstave široj publici, ali i profesionalcima modne struke.

Izložba će se moći pogledati do 18. studenog, radnim danim od 10 do 17 sati, subotom od 10 do 13 sati. Nedjeljom i praznikom galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

VIŠE O TEMAMAAnto Magzanmodna fotografijaULUPUHModni ormarAna Lendvaj
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se