Kako provesti ostatak ljeta u Zagrebu? Imamo 4 prijedloga

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 12.08.2019.

0

Foto: CroModa

Foto: CroModa

Ako niste bili u mogućnosti otići na more ili ste s s njega već davno vratili, evo nekih ideja kako se rashladiti i u našem glavnom gradu

Ljeto je na vrhuncu, a još će nas neko vrijeme pratiti visoke temperature. Kako biste se rashladili, u Zagrebu možete napraviti sljedeće:

1. Sljeme

Sljeme je odličan izbor ljeti. Nije daleko, dostupno vam je javnim prijevozom, a zrak je tamo definitivno svježiji nego usred gradskog betona. Osim toga, planinarenjem ćete učiniti i nešto dobro za sebe.

2. Gradski bazeni

Iako u kolovozu i rujnu dio gradskih bazena ima remont, još vam uvijek preostaje dovoljno drugih kako biste se rashladili. Dobrobit plivanja ne trebamo naglašavati, a cijena od svega 10 kuna i više je nego dobra motivacija za odlazak. Obavezno uzmite kapu za plivanje!

3. Maksimir

Isto kao i Sljeme, šetnja u plućima grada definitivno će vas rashladiti, a bit će dobra i za vašu liniju.

4. Ljetni koncerti

Zagreb obiluje ljetnim koncertima i eventima. I u donjem i gornjem dijelu grada možete pronaći veliki izbro različitih događanja na kojima se možete rashladiti ljetnim koktelom ili nekim drugim pićem - izbor prepuštamo vama!

VIŠE O TEMAMAZagrebMaksimirplivanjeljeto u Zagrebuljetni koncertiSljeme
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se