IZAKOVA donosi novu lanenu kolekciju - Chic de Lin

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.06.2024.

0

Foto: IZAKOVA

Foto: IZAKOVA

Bezvremenskom elegancijom i prirodnim materijalima, kolekcija Chic de Lin hvatskog brenda Izakova donosi jedinstvenu kombinaciju stila i udobnosti

Kolekcija Chic de Lin pažljivo je osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti.

Kolekcija uključuje laneni prsluk i lanenu suknju: Dostupni u dvije boje, Mocha Dream i Ivory Breeze, ovi komadi su savršeni za sve prilike. Laneni prsluk nudi svestranost i može se nositi samostalno, dok lanena suknja donosi eleganciju i udobnost.

IZAKOVA Chic de Lin

IZAKOVA Chic de Lin

"Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima," izjavila je Izabel Kovačić, osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA.

Foto: IZAKOVA

Foto: IZAKOVA

"Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća."


VIŠE O TEMAMAIzabel KovačićIZAKOVAhrvatska moda
Povezano