Izabel Kovačić ima tako dobre hlače!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.07.2023.

0

Foto: Irina&Matej

Foto: Irina&Matej

Lunilou je otvorio vrata svog čarobnog svijeta, stvorivši pritom jednu novu zaigranu stvarnost gdje su se kreativnost i igra stapali u jedno

Lunilou, omiljeni brend dječje odjeće, ovog je ljeta dodao još jednu stranicu u svoju priču o uspjehu. U prekrasnom okruženju Riverside Golfa, po prvi puta je održan Lunilou dječji ljetni događaj.

Lunilou je otvorio vrata svog čarobnog svijeta, stvorivši pritom jednu novu zaigranu stvarnost gdje su se kreativnost i igra stapali u jedno.

Izabel Kovačić u društvu Domenice

Izabel Kovačić u društvu Domenice

Događaj je okupio brojne poznate osobe te brojne vjerne kupce brenda, a uz mnoštvo smijeha igre i zabave Lunilou je predstavio i novu kolekcije dječjih trenirki. Ove trenirke su, kao i dosad, izrađene od organskog pamuka, koji je nevjerojatno mekan i apsolutno siguran za dječju kožu zahvaljujući GOTS certifikatu koji osigurava svu potrebnu zaštitu i odsutnost kemikalija tijekom proizvodnje.

Foto: Irina&Matej

Foto: Irina&Matej

Osnivačica brenda, Izabel Kovačić, zahvalila je svima na dolasku, izjavivši: "Ovaj događaj je bio zaista poseban. Hvala svima koji su došli i podržali ovu novu avanturu. Vaše prisustvo i entuzijazam čine svaki naš trud vrijednim. Veselimo se nastavku ove nove tradicije, nadamo se da će ovo biti prvi od mnogih Lunilou dječjih događanja."


VIŠE O TEMAMALunilouMateo KovačićIzabel Kovačić
Povezano