Iz Lancômea nam stiže nova Le 8 Hypnôse maskara

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.07.2022.

0

Foto: Lancôme

Foto: Lancôme

Le 8 Hypnôse donosi novo razdoblje njegujuće maskare pružajući trenutačno povećan volumen i s vremenom revitalizirane trepavice

Lancôme kao predvodnik znanosti o trepavicama od 1967. godine sad spaja svoja znanja iz područja njege kože i trepavica kako bi luksuznu maskaru podigao na novu razinu.

Tajna revitaliziranih trepavica leži u formulaciji s 8 različitih koncentriranih aminokiselina i 91% njegujućeg crnog balzama što čini prvu njegujuću Lancôme maskaru za volumen. Izbacivanjem voska i obogaćivanjem formule njegujućim sastojcima Le 8 Hypnôse nudi nov doživljaj maskare.

Le 8 predstavlja broj različitih aminokiselina u formuli, oznaku snage. Počevši od dizajna, bočica je napravljena od čistog stakla s odgovarajućom ergonomskom četkicom – obje u obliku brojke 8.

Le 8 Hypnôse

Le 8 Hypnôse

Simbolika oblika brojke 8 također predstavlja simbol beskonačnosti što upućuje na kružni proces recikliranja. Samo pakiranje napravljeno je od recikliranog stakla te se može ponovno reciklirati.

Na kraju treba spomenuti da brojka 8 predstavlja i lakoću pokreta nanošenja na trepavice čemu pridonosi i nova njegujuća formula ugodne teksture. Le 8 Hypnôse, gdje beskrajne trepavice započinju.

Znanstvene činjenice iza maskare Le 8 Hypnôse koja omogućava trenutačnu nadogradnju volumena te se nanosi divno kao što i izgleda: guste trepavice mogu biti i meke, zahvaljujući formuli sa 91% njegujućeg crnog balzama i 5% Shea maslaca. Iznimno elegantna formula maskare Le 8 Hypnôse nanosi se na trepavice bez osjećaja težine. Rezultat su trenutačna gustoća i volumen trepavica.


VIŠE O TEMAMAmaskaratrepaviceLancome
Povezano