Iz Armanija nam stiže Sì Passione Éclat De Parfum

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.02.2022.

0

Foto: Armani Beauty

Foto: Armani Beauty

Giorgio Armani predstavlja Sì Passione Éclat De Parfum, novu snažnu i blistavu interpretaciju svojeg prepoznatljivoga ženskog mirisa Sì

Parfemska voda Sì Passione Éclat utjelovljuje odvažno i moderno izdanje ženstvenosti, te prenosi živu snagu strasti utjelovljenu u crvenoj bočici, boji ljubavi.

Naziv mirisa „Éclat”, na hrvatskom „sjaj”, simbolizira njegove blistave note: od energičnog bergamota do krhkoga i živahnoga crnog ribiza koji se stapaju s osvježavajućim notama ruže.

Ovaj blistavi miris iz porodice cvjetnih mirisa s ružom stvorila je Julie Massé (MANE), koja stoji i iza originalnog mirisa Sì Passione.

Sì Passione Éclat ponajprije otkriva blistave gornje note održivo proizvedenog bergamota iz talijanske Kalabrije, te svježe i sočne citrusne note ekskluzivno proizvedene za brend Giorgio Armani.

Osnovne note mirisa sadržane su u bijelom mošusu koji mirisu daje svježinu, nježnost i senzualnost, a infuzija premium bourbon vanilije s Madagaskara dodaje osjećaj topline i ugode koji je istodobno neodoljiv i pikantan. Trag koji miris ostavlja lagan je i svjež, a istodobno nježan i prožima osjetila.

Sì Passione Éclat De Parfum dolazi u legendarnoj i prepoznatljivoj bočici mirisa Sì, čije je prozirno staklo lakirano premazom sjajne boje rubina.

Utjelovljujući sjaj mirisa, blistava crvena bočica sjaji poput dragulja na suncu, te tako simbolizira način na koji strast unosi žar u život.


VIŠE O TEMAMAGiorgio Armaniženski mirisiArmani Siženski parfemi
Povezano