Ivana Plechinger nakon 15 godina opet na sceni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.11.2012.

2

Ivana Plechinger

Ivana Plechinger

Nakon punih petnaest godina na estradno se nebo vratila Mala ptica nebeska iz 90-ih, Ivana Plechinger

Glazbena zvijezda 90-ih Ivana Plechinger nakon punih petnaest godina vratila se na hrvatsko estradno nebo. Mala ptica nebeska u Zagrebu zajedno je sa sinovima Janom i Vigom te suprugom Brunom predstavila novi glazbeni projekt Plechinger i Kovačići.

Nakon petanest godina ponovno sam na sceni, ali sada uz ulogu glazbenice i u ulozi majke

Iza imena Plechinger i Kovačići krije se neobična glazbena priča ove zanimljive obitelji. Hrvatskoj se publici predstavlja pravi obiteljski bend, a za prvu zajedničku skladbu odabrali su upravo obradu Ivanine pjesme iz 1998. godine Pitali Momci. Jedinstven, poletan i svjež zvuk naslućuje kako je obiteljska harmonija uspješno prenesena publici, a Plechinger i Kovačići najavljuju jedinstveno glazbeno putovanje u narednim godinama te brojna glazbena iznenađenja namijenjena svim generacijama slušatelja.
"Za mene je ovo vrlo emotivan trenutak. Nakon petanest godina ponovno sam na sceni, ali sada uz ulogu glazbenice i u ulozi majke. Vrijeme brzo prolazi a to najbolje vidimo po djeci pa tako i ja po svoja dva sina na koja sam iznimno ponosna. Naša obiteljska druženja i pjevanja, na prijedlog kolegice Ivane Husar Mlinac, prerasla su u ovu glazbenu priču za koju se nadam da će se svidjeti kako mojim fanovima iz 90-ih tako i novim generacijama!" – izjavila je Ivana Plechinger.

VIŠE O TEMAMAIvana PlechingerPlechinger i KovačićiIvana Husar Mlinac
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se