Ivana Mišura je Miss Universe Hrvatske 2014.

Piše: CroModa, Opatija, Zagreb
Objavljeno 12.04.2014.

550

Ivana Mišura i pratilje | Foto: Marin Skopac

Ivana Mišura i pratilje | Foto: Marin Skopac

U novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji održan je 18. izbor Miss Universe Hrvatske. Pobjednica je Ivana Mišura.

Na ovogodišnjem izboru pobijedila je Ivana Mišura iz Zagreba, a pratilje su joj Meri Benčić i Andrea Generalić. Miss fotogeničnosti odabrali su fanovi na službenoj Facebook stranici izbora i lentu dodijelili Matei Hunjed, dok su natjecateljice za Miss simpatičnosti izabrale Anđelu Marijanović.

Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor pokloniti Opatijcima i svim njihovim gostima povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji, pa je ulaz bio slobodan za sve posjetitelje. 

Pobjednica Ivana Mišura, kojoj je krunu predala Melita Fabečić, predstavljat će Hrvatsku krajem godine na svjetskom izboru za Miss Universe. Kao glavnu nagradu na izboru Miss Universe Hrvatske 2014. Ivana je osvojila stipendiju u vrijednosti od 20.000 € na zagrebačkoj Šoli ekonomije i menadžmenta.

Ivana ima 24 godine, visoka je 170 cm. Za sebe kaže da voli izlaziti i provoditi vrijeme s prijateljima, slušati glazbu i putovati.

VIŠE O TEMAMAMiss UniverseIvana MišuraMeri BenčićAndrea Generalićizbori ljepote
Povezano