Ivana Husar Mlinac u Tideovom testu bjeline

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.07.2014.

0

Schooliraj se uz Tide

Schooliraj se uz Tide

Uoči početka nagrađivanja Tideovih kupaca ukupnim iznosom od 100.000 kuna popularna pjevačica se u zagrebačkom parku Maksimir prisjetila igara iz djetinjstva

Uoči početka nagrađivanja Tideovih kupaca ukupnim iznosom od 100.000 kuna popularna pjevačica se u zagrebačkom parku Maksimir prisjetila igara iz djetinjstva
Tide je omogućio da se djeca neometano igraju oslobađajući njihove mame briga o njezi odjeće jer osigurava iznimnu bjelinu u samo jednom pranju. Uz to, Tide je ovoga ljeta otišao korak dalje. Za stotinu najsretnijih u nagradnoj igri Schooliraj se uz Tide pripremio je školske knjige, pribor i torbe iz lanca knjižara „Algoritam Profil Mozaik“ u ukupnoj vrijednosti od 100.000 kuna kako bi početak školske godine bio što jednostavniji za djecu i njihove obitelji.
Uoči početka nagradne igre Schooliraj se uz Tide, koja će do 15. kolovoza 2014. trajati u svim većim trgovačkim lancima, Ivana Husar Mlinac se u zagrebačkom parku Maksimir susrela s malenim sportašima i pridružila im se u jednostavnim igrama na otvorenom.

"Drago mi je da se djeca nisu suzdržavala od valjanja po travi i pozivam sve da izađu iz svojih domova na otvoreno, da se druže, pričaju i budu aktivni. Uskoro će ponovno krenuti školske obaveze kada će i vremena s najdražima biti manje" – izjavila je Ivana Husar Mlinac.

Kako bi ljetne brige oko nabavke školskih knjiga, pribora i torbi prošle što jednostavnije Tide poziva sve da se uključe u nagradnu igru Schooliraj se uz Tide:

"S obzirom na to da mnoge krajem ljeta očekuje nabava školskih potrepština, Tide će stotinu najsretnijih nagraditi poklon bonovima u vrijednosti od 1.000 kuna koji će se moći iskoristiti u lancu knjižara „Algoritam Profil Mozaik“. Vrijedne nagrade moguće je osvojiti do 15. kolovoza već jednom kupovinom Tidea u količini dostatnoj za 20 pranja. Pravila nagradne igre i objavu dobitnika pratite na www.mpg.hr" – izjavila je Antonija Svirčić, marketing menadžerica tvrtke Procter&Gamble.

VIŠE O TEMAMAAntonija SvirčićIvana HusarTideProcter&GambleAntonija Svirčić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se