Iva Šarić Leko optočena dijamantima kao 'djevojka od milijun dolara'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.11.2018.

1

Iva Šarić Leko za Prahir

Iva Šarić Leko za Prahir

Elegancija, profinjenost, iznimna ženstvenost i bezvremenska ljepota samo su neki od epiteta koji povezuju Ivu i brend Prahir

Postoje trenuci kada umjesto nas govore naša djela, kada geste otkrivaju ono što zaista jesmo i kada dio sebe simbolično dajemo drugome. Prema mnogima, upravo potonje odnosi se na jedan od najintimnijih i najljepših činova - darivanje nakita, kroz koji poželimo biti najbliže dragoj nam osobi, na način da ju pogled i na najmanji i najdiskretniji komad nakita podsjeća na nas.
Foto: Maja Kljaić

Foto: Maja Kljaić

Jedino ljepše od tog osjećaja usrećivanja i čina vezivanja je imati privilegiju taj isti nakit osmisliti, dizajnirati ili izraditi po nečijoj želji i znati da će taj komad nakita nekoga usrećiti i povezati.
Make-up: Žana Kožul

Make-up: Žana Kožul

Skoro pola stoljeća, svojom dugom i njegovanom tradicijom, upravo to radi jedna od najpoznatijih zagrebačkih zlatarnica – Prahir. Pritom, nit vodilja, ali i ključ uspjeha svih tih godina, zasigurno je pristup izradi nakita - svakom novom kolekcijom biti još kreativniji i smjeliji u kreacijama.

Stilistica: Barbara Repe

Stilistica: Barbara Repe

Izlazak iz neke dobro poznate forme, svakako je izazov, ali upravo je to jedan on načina kako nešto klasično pretvoriti u moderno, a opet zadržati originalnost i prepoznatljivost. Vođena tim ciljem, nastala je i posljednja kolekcija nakita, koja osim neizostavnog prstenja, uključujući i zaručničko i memory prstenje, lančića s privjescima i naušnica od bijelog, žutog i sve popularnijeg rose zlata te nakita s ugrađenim safirima, rubinima i neodoljivim smaragdima, u fokus stavlja nakit s LOVE CUT dijamantima; dijamantima brušenim u obliku srca koji zaista svojom pojavom plijene pažnju i asociraju na ljubav. Simboličnim spajanjem velike materijalne i još veće nematerijalne vrijednosti – dijamanta i ljubavi, dogodila se prava čarolija.

Nokti: Larita Studio

Nokti: Larita Studio

A upravo tu čaroliju prvog kontakta s nakitom, prva je osjetila prekrasna Iva Šarić Leko, zaštitno lice Prahir zlatarnica. Elegancija, profinjenost, iznimna ženstvenost i bezvremenska ljepota samo su neki od epiteta koji povezuju Ivu i brend Prahir, a ovom suradnjom otkrivaju kako i do epiteta 'djevojke od milijun dolara'.

Frizura: Keune Academy

Frizura: Keune Academy

Odgovor se krije u zagrebačkim Prahir poslovnicama u Ilici 43 i Avenue Mallu.

VIŠE O TEMAMAIva Šarić LekoPrahir zlatarnicenakit




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se