Iva Jerković u romantičnoj proljetnoj haljinici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.04.2014.

232

U prostoru zagrebačkog Living Rooma u Ilici 68 održano je druženje u kojem je obilježeno 8 godina uspješne suradnje Sandre Bagarić i renomiranog švicarskog proizvođača satova MOVADO te 20 godina iznimne glazbene karijere ove renomirane glazbenice. Ovo druženje uslijedilo je samo dan nakon velikog koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski na kojem je Sandra Bagarić zajedno sa svojim prijateljima i Zagrebačkom filharmonijom obilježila ne samo svoj jubilej, već i pokazala svoju humanost te sredstva od prodanih ulaznica donirala zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelih od cerebrovaskularnih bolesti.

Na obilježavanju suradnje Sandre Bagarić i MOVADO satova sve poglede privukla je atraktivna Iva Jerković


 
Living Room pokazao se kao odlično mjesto za predstavljanje vrhunskih brandova, pa su novu kolekciju MOVADO satova došle podržati i mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske - Iva Jerković, Ankica Dobrić, Petra Kurtela, Žanamari Lalić, Marijana Mikulić, Boris Banović I brojni drugi. Najviše pažnje svojim je izgledom privukla atraktivna Iva Jerković. 

VIŠE O TEMAMAIva JerkovićSandra BagarićMOVADO satoviLiving Room
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se