Isabella Rossellini 60. rođendan slavi na Vogueovom coveru!

Piše: Petra Kralj, Zagreb
Objavljeno 04.06.2012.

1

Isabella Rossellini za Vogue | Foto: Steven Meisel

Legendarna talijanska glumica Isabella Rossellini u mjesecu u kojem slavi svoj 60. rođendan pokorila je naslovnicu Voguea

Isabella Rossellini za Vogue | Foto: Steven Meisel

Jedino Vogueovo izdanje koje koliko-toliko odolijeva estradizaciji i koje i dalje uspijeva biti posebno, ono talijansko, svoju je lipanjsku naslovnicu ustupilo velikoj legendi, taljanskoj gluimici i bivšem modelu Isabelli Rossellini. Nije to cover koji će oduševiti zabljubljenike u luksuznu modu i glamuroznu fotografiju, ali u sebi ima nešto ljudsko.

Zaštitno lice Lancomea i bivša supruga Martina Scorseseja

Naslovnica je zapravo poklon za 60. rođendan Isabelle Rossellini (rođena 18. lipnja), koja na jednostavbno poručuje: "Feeling Good". I to je najvžanije! Fotografija je, tradicionalno, djelo Vogueovog vječnika Stevena Meisela.
Isabella Fiorella Elettra Giovanna Rossellini u posljednjih je 40-ak godina ostvarila na desetina velikih uloga, a poznata je i kao višegodišnje zaštitno lice kozmetičke kuće Lancome. Tri je godine bila u braku s jednim od najznačajnijih svjetskih redatelja, Martinom Scorsesejem.

VIŠE O TEMAMAVogueIsabella RosselliniSteven Meisel
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se