Isabel Marant x H&M: 15 savršenih zimskih komada

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 25.09.2013.

410

Zavirite u izvrsnu H&M-ovu kolekciju s potpisom slavne pariške dizajnerice Isabel Marant koja u trgovine stiže 14. studenog

Posljednja u nizu velikih H&M-ovih kolaboracija, ona s "pariški čudom od djeteta" - Isabel Marant, izaziva veliku pažnju javnosti i modnih ovisnica još otkako je najavljena početkom lipnja ove godine. Nestrpljenje je ovih dana doseglo vrhunac, a kako ne bismo eksplodirali od znatiželje u susret su nam izašli uvijek dobro informirani forumaši s The Fashion Spota, koji su tko zna kako došli do lookbooka i fotografija nekih od udarnih komada.

Već na prvi pogled možemo zaključiti da kolekcija nadilazi sva očekivanja; u igri su džemperi s maštovitim uzorcima, cool kaputi i traperice s printom, nakit te ono zbog čega mnogi obožavaju Isabel Marant - izvrsna obuća! Između ostalog - čizme s resicama i štikle sa zakovicama.

Lookbook (ili bar njegov dio) u kojem prepoznajemo i neka velika imena modelinga poput Mille Jovovich, Alek Wek i Malgosije Bele te 15-ak vrućih komada odjeće i modnih dodataka pogledajte u galeriji fotografija.

H&M-ova kolekcija s potpisom Isabel Marant u oko 200 prodavaonica širom svijeta stiže 14. studenog.


VIŠE O TEMAMAH&MIsabel Marantčizme s resicamaštikle sa zakovicamakaputi




Povezano