Iron Man 2 vozi Audi R8 Spyder

Piše: CroModa.com
Objavljeno 06.05.2010.

0

Robert Downey Jr. vratio se svojoj ulozi genijalnog inženjera i super heroja Iron Mana. Svjetska premijera filma Iron Man 2 održala se u 26. travnja u Los Angelesu.

Iron Man 2 vozi Audi R8 Spyder

Iron Man 2 vozi Audi R8 Spyder

Pored Roberta Downeya Jr., još je nekoliko velikih imena pratilo redatelja Jona Favreaua na crvenom tepihu, među kojima i Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Mickey Rourke, Don Cheadle, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson – a u samom središtu svega bio je Audi R8 Spyder.

Pored Roberta Downeya Jr., još je nekoliko velikih imena pratilo redatelja Jona Favreaua na crvenom tepihu, među kojima i Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Mickey Rourke, Don Cheadle, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson – a u samom središtu svega bio je Audi R8 Spyder. Robert Downey Jr. stigao je na premijeru u El Capitan Theatre u ovom super automobilu. Bila je to prava scena iz filma Marvel Studija, u kojem glavni junak Tony Stark vozi roadster.

R8 Spyder napravljen je praktički po mjeri za super heroja, tehnološkog genija koji mora voziti automobil bez svog odijela napredne tehnologije, ali koji ne želi propustiti tako inovativno tehnološko postignuće. Robert Downey Jr. i njegov R8 Spyder stavljaju Audijevu filozofiju “Napredak kroz tehniku” u službu dobra: vizualne sposobnosti Iron Mana optimizira kaciga a, na primjer, vrlo učinkovita prednja svjetla vozila R8 na jednak način osiguravaju dobru vidljivost.

Super automobil iz Audija dobro pristaje uz neuništivo odijelo super heroja sa svojim dijelovima od kompozitnih materijala od karbonskih vlakana izvana, zajedno sa snažnim aluminijskim okvirom poznatim kao Audi Space Frame. A oboje imaju i srce na pravom mjestu: sjajno umjetno u prsima Iron Mana i impresivan dizajn motora na sredini vozila R8, koji se vidi izvana.

Odijelo Iron Mana s impulsnim pogonom koje nosi Robert Downey Jr. je bez premca – a i R8 Spyder, sa svojim motorom snage 525 KS ne mora se bojati konkurencije. 5.2-litreni FSI motor vozila R8 pogoni roadster do maksimalne brzine od 313 kilometara na sati. Od toga bi bilo bolje samo letenje – a po tom pitanju je Iron Man na samom vrhu. Ali Robert Downey Jr. se ne mora ništa brinuti. U filmu on ima najbolje od oba svijeta.

“Baš kao i prvi nastavak, film Iron Man 2 je savršeno okruženje za Audi R8. Baš poput nas, tehnološki genij i super heroj Tony Stark također predstavlja napredak kroz tehniku. I baš kao što je R8 Spyder razvijen na bazi vozila Audi R8, super heroj Tony Stark nas iznenađuje sa svojim novim inovacijama,” izjavio je Lothar Korn, Direktor marketinga i komunikacija AUDI AG-a. Robert Downey Jr., alias Tony Stark, vozio je Audi R8 i u prvom nastavku filma Iron Man, koji je premijerno prikazan u svibnju 2008.

Povezano