Instagram je njenom kaputu, stilu i šarmu dao čistu desetku!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 01.02.2019.

28

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Umjesto glamuroznog i sveprisutnog krzna, životinjskih uzoraka i čizama kakve viđamo na svakom koraku, ova je Zagrepčanka zaigrala na nešto malo drugačije

Siječanj, i neslužbeno i službeno najdosadniji, najduži i najdepresivniji mjesec u godini, ipak nije uspio progutati dobru atmosferu na špici, jednom od udarnih zagrebačkih simbola. Siječanj se, dakle, ipak odrolao u dobrom ritmu, vidjeli smo bar desetak stylinga koji će se na kraju godine naći u krugu probranih najboljih, a ova kombinacija dokaz je da i mimo trendova i diktata iz lookbookova ima dobre mode.
"Predivna cura", "Prredivan kaput", "Desetka za stil i šarm", samo su neki od komplimenata koje je ovaj originalni, pritom i nimalo pretenciozni styling pokupio na našem Instagram kanalu.


Umjesto glamuroznog i sveprisutnog krzna, životinjskih uzoraka i čizama kakve viđamo na svakom koraku, ova je Zagrepčanka zaigrala na nešto malo drugačije - i pokazalo se da nije pogriješila. Stil se ipak ne pronalati u katalozima modnih brendova, on se stvara i gradi, a ovaj look je najbolji dokaz koji ide u 'attach' cijeloj priči.

Ako se ne slažete s nama, cijenit ćemo vaše mišljenje.

VIŠE O TEMAMAkaputišpicastreet style
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se