Instagram ima konkurenciju: VERO je hit, jeste li ga isprobali?

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 27.02.2018.

5

Vero

Vero

Iako je lansirana još 2015. godine, aplikacija Vero tek ovih dana je, doslovno preko noći, postala online hit o kojem svi pišu i govore

Svake društvene mreže - dva dana dosta. Ili ne? Baš kada smo pomislili da je Instagram neprikosnoveni 'social' vladar u svijetu pametnih telefona, odnekud se pojavio Vero, a mediji su se odmah raspisali o tajanstvenom "ubojici Instagrama".
Besplatna aplikacija koja se espresno s 99. probila na prvu poziciju u britanskom Apple storeu nudi alternativu korisnicima društvenih mreža koji su pomalo umorni od Facebooka i Instagrama, i koji možda sve to žele u jednom. U Google Play storeu aplikacija je preuzeta 500.000 puta i nije dobro ocijenjena. Mnogi se žale na hrpu bugova, ali najbolje je da je preuzmete sami i ocijenite koliko je korisna, zabavna i funkcionalna.
CroModa na aplikaciji Vero

CroModa na aplikaciji Vero

Aplikaciju Vero, koja je preko noći postala hit, lansirao je još 2015. godine Ayman Hariri, poduzetnik, milijarder, sin bivšeg libanonskog premijera Rafika Haririja, piše BBC.

Vero je trenutno besplatna aplikacija, i tvrdi da će to i ostati za određen broj prvih korisnika, dok će svi ostali u budućnosti za "verziju bez reklama" morati nešto platiti. Navodno.

I CroModa je na Veru, pridružite nam se!

VIŠE O TEMAMAVeroInstagramdruštvene mrežeAyman Hariri
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se