Infinite Moment: Nova orijentalno-cvjetna poslastica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.02.2012.

10

Infinite Moment

Infinite Moment

Infinite Moment EDT predstavlja kombinaciju lagane svježine i izražajne senzualnosti, a kreirao ga je Christophe Raynaud iz francuske parfemske kuće Givaudan

Novi miris iz Avonove kolekcije, Infinite Moment, neodoljiva je kombinacija lagane svježine i izražajne senzualnosti koju je kreirao Christophe Raynaud iz francuske parfemske kuće Givaudan. Ovu je orijentalno-cvjetnu poslasticu, stvorenu od nota prozračne ljubičice, jasmina i orhideje, pretočio u buket primamljivih nijansi koji
Avon Infinite Moment

Avon Infinite Moment

zaokuplja kontrastom blistave svježine i zavodljive senzualnosti. Poseban dodir daju note lišća maline i hanoki drva, dok bazni tonovi sadrže pačuli, tonka bobice i toplu vaniliju.

Kako Infinite Moment ponajprije dočarava osjećaj bliskosti između dvoje ljudi, prsteni na vrhu bočice označavaju povezanost, dok riječi Infinite Moment koje obavijaju bočicu simboliziraju bezvremensku ljubav.

"Bila je topla ljetna večer dok sam se uspinjao u jedan od hramova u Japanu kad sam ostao očaran posebnom aromom u zraku. To je bio senzualan miris hinoki drveta od kojeg su hramovi bili načinjeni, stopljen s harmoničnim mirisom začina i mirisnih štapića. Cvjetne note davale su misteriozan i zavodljiv dodir, a zahvaljujući Avonu, upravo sam taj miris pretvorio u Infinite Moment", izjavio je Christophe Raynaud, kreator parfema.

Zaštitno lice Infinte Momenta je Vera Brezhneva, popularna ruska pop pjevačica.

Infinite Moment EDT (50 ml) dostupan je u Avonovom katalogu kampanje 3 po cijeni od 149 kuna. Svaki kupac mirisa na poklon dobiva ogrlicu Purple Stone.


VIŠE O TEMAMAAvonChristophe RaynaudInfinite MomentVera Brezhnevacvjetni mirisiPurple StoneGivaudan
Povezano