Imperial Spirits Festival u svibnju u Opatiji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.04.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Liburnia Hotels & Villas u bajkovitu Opatiju, u hotel Kvarner 26. i 27. svibnja, dovodi prestižni festival koktela - prvi Imperial Spirits Festival

Najljepša terasa na Jadranu posljednji vikend u svibnju postat će oaza vrhunske zabave. Liburnia Hotels & Villas u bajkovitu Opatiju, u hotel Kvarner 26. i 27. svibnja, dovodi prestižni festival koktela - prvi Imperial Spirits Festival.

Riječ je o festivalu koji spaja svijet jedinstvenog barskog iskustva, najnovijih i najfinijih žestokih pića te okuplja najbolje koktel majstore i miksologe iz Hrvatske i regije koji će predstaviti nove trendove u industriji uz nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje.
Posjetitelje očekuje bogat zabavni i glazbeni program.

Dok se na pozornici budu izmjenjivali DJ-i i live izvođači, svoje signature koktele predstavit će čak više od 20 poznatih brandova pića. Sva kušana pića biti će dostupna za kupovinu u festivalskoj trgovini. Uz to, na čarobnoj terasi hotela Kvarner se sprema i prava gastro-poezija. U gastro zoni posjetitelji će pronaći širok izbor delicija kako iz lokalne, tako i internacionalne kuhinje. Dok će se preko dana uživati uz dobru glazbu, vrhunske specijalitete i opuštajući zvuk valova, večer je rezervirana za nezaboravni after party.

"Festival okuplja najbolje od najboljih, imat ćemo priliku uživati u nekim novim okusima, upoznati nove trendove iz dinamičnog svijeta koktela, možda čak i među prvima otkriti koji će to koktel biti koktel ovog ljeta. Svim posjetiteljima garantiramo vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo”, poručili su organizatori. Uz Liburnia Hotels & Villas, u organizaciji sudjeluju i partneri iz Austrije koji niz godina organiziraju poznati i visoko posjećeni Liquid Market.

Festivalska ulaznica uključuje neograničeno kušanje koktela te ulaz na after party, a moguće je birati između dnevne i festivalske ulaznice. Za sve one koji žele cijeli vikend uživati na Kvarneru u ponudi su paketi koji uključuju i smještaj u predivnim hotelima Liburnia Hotels & Villas.


VIŠE O TEMAMAImperial Spirits FestivalOpatijaLiburnia Hotels & Villaskokteli
Povezano