Imate li već novi ruž? Pogledajte naše prijedloge za jesen 2017!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 06.10.2017.

0

Tom Ford, Guerlain i Dior - ruževi za jesen

Tom Ford, Guerlain i Dior - ruževi za jesen

Jesen je pravo vrijeme za kupovinu novog ruža. Najmodernije su nijanse one boje višnje i čokolade, ali i neke druge nijanse bit će itekako nosive!

Jesen je pravo vrijeme da se počastite kupovinom novog ruža, a poznate kozmetičke kuće nude vam pravu inspiraciju. Među svim novitetima mi smo izdvojili tri ruža koja su nam se najviše svidjela.

Prvi od njih je prekrasan novitet iz Diora - Dior Double Rouge koji ima metalik sjaj u centru i pigmentirani kraj. Te dvije teksture na usnama izgledaju prilično zanimljivo i stvaraju zanimljiv efekt.

Tom Ford kolekciju Orchid Soleil dopunio je prvim ružem. On će izvrsno pristajati uz istoimeni parfem, a uz njegovu će pomoć vaše usne biti izrazito njegovane i hidratizirane. Odličan je odabir za početak hladnije jeseni i prve jače hladnoće.

Guerlain pak ove sezone predlaže mat teksturu koja na usnama izgleda kao i dalje popularan baršun. KissKiss, Guerlainov novitet, hidratizira usne i traje cijeli dan. U kolekciji se nalazi 9 nijansi, a mi vam predlažemo boju višnje.


VIŠE O TEMAMAruž za usneDiorTom FordGuerlain
Povezano