Illusions donosi nezaboravan doživljaj u Peti Kupe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.12.2023.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Glasoviti regionalni klupski brend prvi put dolazi u Hrvatsku. Događanja ovog kolektiva svojevrsno su putovanje između mašte i stvarnosti.

Peti Kupe će ove subote, 9. prosinca biti domaćin prvog Illusions Croatia Showcasea, spektakularnog glazbenog događaja u organizaciji kolektiva Illusions i One Drop Music. U svom premijernom izdanju u Hrvatskoj Illusions obećava vrhunsku produkciju, kvalitetnu glazbu, energično ozračje i jedinstveno iskustvo za događaj koji će se dugo prepričavati i pamtiti.

U Zagreb stižu neka od najpoznatijih imena u regiji. Postavu predvodi Coeus, jedan od vodećih DJ-a na Balkanu s dubokim i melodičnim zvukom koji ga je doveo do izdanja za veliki Afterlife. Prate ga Nexie, miljenik regionalne publike i tvorac Illusionsa te Outcome, hvarski producentski dvojac s izdanjima na inozemnim etiketama.

Od svog premijernog partyja ekipa Illusionsa iznenadila je ljubitelje elektroničkog zvuka u regiji te stvorila odvažnu odiseju između percepcije i realnosti. Uz programsku preciznost i posvećenost produkciji, Illusions je u svega dvije godine stekao kredibilitet, a svi njihovi događaji rasprodani su unaprijed.

U putovanju između mašte i stvarnosti cilj Illusionsa je odvesti posjetitelje u drugu dimenziju gdje se čula rasplamsavaju kroz kvalitetnu glazbu i nesvakidašnju produkciju. Ovaj nekonvencionalni događaj donosi bogat elektronički zvuk i vizualne efekte koji zajedno stvaraju magiju.

Kao i u prethodnim izdanjima u regiji, i zagrebački event je rasprodan. Međutim, za one koji još nisu osigurali svoje mjesto, postoji mogućnost kupnje ograničenog broja ulaznica na dan partyja na ulazu u Peti Kupe.


VIŠE O TEMAMAIllusionsPeti Kupe
Povezano