Illamasqua I'Mperfection: Otkrijte pjege, pokažite madeže!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.01.2013.

37

Illamasqua I'Mperfection

Illamasqua I'Mperfection

Pokažite madeže i budite ponosni na svoje ožiljke. Život je proslava onoga što zaista jesmo!

Svijet nije savršen. No tko uopće želi biti savršen? I'Mperfection je poziv da pokažete svijetu što sas čini savršeno nesavršenima.

Illamasqua I'Mperfection

Illamasqua I'Mperfection

"Želimo da naglasite sve što drugi očekuju da sakrijete i ponosno slavite vlastite nesavršenosti. Otkrijte pjege. Naglasite svoju iskonsku ljepotu. Pokažite madeže i budite ponosni na svoje ožiljke. Jer život nije potraga za sobom. Život je proslava onoga što zaista jesmo", poručuju iz poznatog branda Illamasqua.

Pjegavi lakovi za nokte

Pjegavi lakovi za nokte

Nova make-up kolekcija sadrži pjegave lakove za nokte u limited edition izdanju, inspirirane krhkošću i ljepotom nepravilno raspoređenih pjegica na prepeličjim jajima; zatim duo rumenila u kamenu, od kojih svako dolazi u luksuznoj kutijici s ugrađenim ogledalom; univerzalne kistove koji naglašavaju jagodice i izdužuju oblik lica; dugotrajan i visokopigmentiran mat ruž za usne; intenzivno sjajilo koje se slaže sa svim bojama ruža;  i konačno - tuš za oči, dugotrajan i otporan na vodu, savršen za korištenje na bilo kojem dijelu lica ili tijela kako bi do izražaja došla jaka strana pojedinca.


VIŠE O TEMAMAIllamasqualak za nokteruž za usneduo rumenilarumenilo u kamenutuš za očisjajilo za usnerumenilokist za lice
Povezano