Idu Prester (sa škarniclom na glavi) izbacili iz shopping centra

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2012.

0

Lollobrigida

Lollobrigida

Grupa Lollobrigida novim spotom poručuje kako je došlo vrijeme za resetiranje

Hrvatsko–slovenski electro–pop band Lollobrigida proteklih je tjedana marljivo radio na snimanju spota za pjesmu "Ja se resetiram", a posebno su ponosni na to što su ovaj put sav posao odradili sami članovi benda - Ida & Kleemar (klavijaturist).

Dok ostali večeraju, ja navlačim uniformu, škarnicl na glavu i u akciju! Iz shopping centra su nas izbacili, u polju su me izbole koprive...

Spot je rađen bez rasvjete, šminke i skupe opreme, ali s puno truda i volje. Ovo je priča ispričana očima samog banda. Spot je snimljen mobitelom, na lokacijama u Zagrebu, Velenju, Ljubljani i Murskoj Soboti.
"Pošto Kleemar živi u Sloveniji, viđamo se samo vikendom, cijeli video smo snimali u pauzama između tonskih proba i koncerata, tijekom mjesec dana. Dok ostali večeraju, ja navlačim uniformu, škarnicl na glavu i u akciju! Trgovi, parkirališta, polja, ured, dućani, čak i skijaška skakaonica.. sve smo prošli. Iz shopping centra su nas izbacili, u polju su me izbole koprive, ali svaki moment je gust. Iako je lo-fi, mislim da smo uspjeli prenijeti vibru pjesme, bar kako je mi čujemo. Sad smo ušparali pa nam sljedeći spot može opet snimati spike jonze"- rekla je vesela Ida Prester. Pogledajte video:


VIŠE O TEMAMALollobrigidaIda PresterGregor Zemljič
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se