Idealna zaštita od sunca zimi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.01.2013.

0

Vichy Capital Soleil

Od štetnih sunčanih zraka nismo sigurni ni zimi, zato Vichy savjetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora na zimskom suncu

Vichy Capital Soleil

Sve proizvode iz linije Capital Soleil za zaštitu od od sunca odlikuje filtarski sustav s aktivnim sastojkom Mexoryl SX-XL i mineralni kompleks koji učinkovito štite kožu od UVB i UVA zraka i hiperpigmentacije, te sadrže izvorni antioksidans iz termalne vode Vichy
Vichy već od samih začetaka u 30-im godinama prošloga stoljeća razvija koncept kozmetike u službi zdravlja i ljepote. To je načelo naročito važno kad je riječ o proizvodima za zaštitu od sunca. Iako tokom zimskih dana sunce odašilje manje topline nego ljeti, svejedno emitira znatnu količinu UV zraka koje su često uzrok kratkoročnih ali i dugoročnih oštećenja kože. Opekline, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim dijelovima tijela kao što je lice, posljedice su nezaštićenog izlaganja suncu.  Obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektira o snijeg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje ili sanjkanje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu te je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti.
Laboratoriji Vichy preporučuju upotrebu najviših zaštitnih faktora tokom zimskih aktivnosti. Uz zaštitu kože i lica važno je istaknuti i zaštitu usana koje ne proizvode kožne pigmente ili melanine te zbog toga nemaju prirodnu zaštitu od UV zraka.

Krema za lice i mladost kože SPF 50+, stik za najvišu zaštitu osjetljivih predjela ZF 50+/ UVA 16 i stik za usnice SPF 30 samo su neki od proizvoda linije Capital Soleil prikladni za zimsko sunce. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni su i sadrže ljekovitu termalnu vodu Vichy. Ispitani su pod dermatološkim nadzorom i primjereni i najosjetljivijoj koži.

VIŠE O TEMAMAVichyCapital SoleilkremeMexoryl SX-XLmineralni komplekszaštita od suncahiprepigmentacijakrema za lice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se