I u Zaru su stigle hlače koje će ove jeseni vladati ulicama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.08.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Hlače u cargo stilu u narednim će mjesecima biti jako tražene, a u Zari vas čekaju u dva vrlo zanimljiva izdanja, od kojih će bar jedno - vjerujemo - odgovarati i vašim novosezonskim modnim shemama

Ovih je dana sve podređeno trendovima prijelaznog perioda i prvog dijela nadolazeće sezone. Jesen će uskoro postati stvarnost, a završni dani kolovoza pravi su tajming za lov na prve konkretne novosezonske komade. Jedne nove hlače u ovom su trenutku dobra ideja, a jedan od najvećih hitova bit će modeli u ležernom i u svim prigodama nosivom cargo stilu.

Zara

Zara

Vidjeli smo to već na primjeru Bershke, gdje su baš jedne cargo hlače najprodavaniji komad, a sad nam dodatna potvrda stiže s polica Zare, među čijim novitetima čekaju dva vrlo zanimljiva modela u ovom stilu.

Cargo hlače straight fit, Zara - 199,90 kn

Cargo hlače straight fit, Zara - 199,90 kn

Cargo hlače straight fit u tamnom kaki izdanju zelene boje svojevrstan su zicer, jako zahvalan komad koji vrijedi imati u ormaru, ali - ako kojim slučajem želite nositi ovaj trend na malo 'pomaknutiji' način - tu su i smeđe satenske cargo hlače visokog struka, koje će vašem outfitu dati i onaj WOW faktor.

Satenske cargo hlače, Zara - 279,90 kn

Satenske cargo hlače, Zara - 279,90 kn

Prve koštaju 199,90, dok je za satensku varijaciju potrebno izdvojiti 279,90 kuna.

Foto: Zara

Foto: Zara

Jeste li spremni za ovaj trend, i koji od ova dva prijedloga birate?


VIŠE O TEMAMAhlačeženske hlačeZaracargo hlače
Povezano