I ona nosi tenisice od 150 eura koje cure na špici obožavaju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.04.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Tenisice brenda Veja i dalje su prvi izbor brojnih ljepotica na zagrebačkoj špici, a jedan hit model vidjeli smo u nepogrešivoj proljetnoj kombinaciji

Zahvaljujući vremenskim (ne)uvjetima, ovo je proljeće (zasad) daleko ispod svih očekivanja. Nešto malo street style akcije vidjeli smo na prijelazu iz ožujka u travanj, a nakon toga je uslijedila velika kišna pauza koja će, nadamo se, završiti narednog vikenda. Tako bi bar trebalo biti.

No, tu i tamo se ipak ponešto događa, a mi smo ulovili jednu kombinaciju proljetnih klasika koje vjerojatno svaka djevojka koja bar malo drži do mode ima u svom ormaru, i sve to upotpunjeno tenisicama koje su brojnim Hrvaticama (i dalje) prvi izbor.

Kratka crna bajkerska kožna jakna, kao jedan od najvećih klasika proljeća, našla se u kombinaciji s neizbježnom crnom dolčevitom i trapericama u retro stilu, a cijela priča 'podignuta' je bijelim hit tenisicama modne kuće Veja. Riječ je o Vejinom modelu Campo koji je dostupan u različitim shemama boja, a koji košta oko 150 eura.

Foto: Zalando

Foto: Zalando

Sviđa li se i vama ovo proljetno izdanje, i što kažete na tenisice?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanketenisiceVejaVeja Campo
Povezano